Dnevnik u 19 - 17.5.2018.

12
13
 
Comments
Muhamed Zukic
Muhamed Zukic - Year ago
Ovaj cavara pseto kao i covic
Danis Sladović
Danis Sladović - Year ago
Mogu li se u političkim krugovima eliminirati razmišljanja po principu "ako bog da" i iz političkog vokabulara izbaciti potpuno ta fraza, jer u politici se ne može oslanjati na "božiju volju" i u politici ništa "bog neče dati". Rezultati politike su samo rezultati načina rada i djelovanja političkih subjekata. Politika i religija su dvije potpuno različite, suprotne, kontradiktorne, nespojive, nepoistovjetive društvene sociološke nauke.
Danis Sladović
Danis Sladović - Year ago
Dio lijevice ni ne treba zapoćinjati predizbornu kampanju, kada za to dođe vrijeme, jer je lijevica po sadašnjem ponašanju, i javnim istupima "jačeg" djela lijevice, već poražena na izborima, a svojim istupima vode veoma dobru predizbornu kampanju u korist aktuelne vladajuče strukture i stvara toj strukturi kvalitetan materijal za predizbornu kampanju. Lijevica (osim MOŽDA nekoliko izuzetaka) ne ostavlja u javnosti karizmu političke strukture koja bi bila sposobna znanjem, stručnošću i iskrenom posvečenošću i odgovornošću početi postojeću situaciju mjenjati iz temelja i graditi državni sistem i društvo temeljeno na SAVREMENIM NORMAMA I PRINCIPIMA VLADAVINE PRAVA CIVILIZIRANOG DJELA SVIJETA i IZGRADNJI EKONOMSKOG I PRIVREDNOG SISTEMA NA PRINCIPIMA JEDINO I DOKAZANO USPJEŠNOG, ODRŽIVOG I RASTUČEG TIPA KAPITALIZMA od kojeg korist i uspjeh imaju svi od državnog sistema do svakog pojedinačnog građanina države.
Danis Sladović
Danis Sladović - Year ago
Vučić se susreo sa Kurcom ali izgleda nije baš zadovoljan
mafijas Rozajac
mafijas Rozajac - Year ago
sve dushmani Bosne udruzili se
da srusu kicmu SDA .
nedaj se bakire uz tebe su patrioti Bosne i hercegovne...
mala cuna
mala cuna - Year ago
Rozajac Bosnjak vodi ga kuci
ZEMIR Statebriga
ZEMIR Statebriga - Year ago
Rozajac Bosnjak ima tu istine, ali SDA nema one oštrine ni odgovora na mnoge izazove neprijatelja BIH. Ovo sve mora da pukne.
Next videos