Aerodrom Željava ''Vani''

492
217
 
Comments
Dusan Kondic
Dusan Kondic - 13 days ago
Druze Tito mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo,a jedva cekase republicke age i vojvode i bojovnici da je uniste naku JUGOSLAVIJU nikad vise djeco take Drzave jebali oni svoje drzavice one su mjesne zajednice
Ivan Grujicic
Ivan Grujicic - Month ago
ostavili vam u rusevinama..haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Maciej Matze
Maciej Matze - Month ago
How many KM is the Base from Bihac ?
Milan Svonja
Milan Svonja - Month ago
Yugoslavia sila💪💪💪
Miladin Pavlovic
Miladin Pavlovic - Month ago
italianisch---deutsch G E N O Z I D E U R O P A 1999 H I T L E R N A T O A U S C H W I T Z ( JASENOVAC CROATIEN ). SKLAVEN,,,KOLONIEN,,,GENOZID KRIEGE--KRIEGSVERBRECHER KINDERMÖRDER ALES NUR WEGEN PLÜNDERUNG-(RAUB) UNSERE GENERATIONEN PATHOLOGISCH GENOZID EUROPA U S A ARSCH ZULECKEN und SCHEIßE ESSEN ALS HEILMITTEL FÜR KRANKE EUROPÄISCHE GEHIRNE, frage: WIE LANGE und WIE TIEF MUSS UNSERE KRANKE EUROPA NOCH IN DEN U S A ARSCH GEZOGEN WERDEN,,, UM GEHEILT ZU WERDEN. 2017 USA PRÄSIDENT DONALD TRAMP SAGTE ÖFFENTLICHE M E D I E N BEI 90% LIEGEN---UND unsere EUROPA KANN TIEFER IN UNSERE USA ARSCH GEHEN WEGEN HEILUNG::: GUTEN APPETIT INS USA ARSCH UNSERE KRANKE E U R O P A NATO:,,.. USA DEMOKRATIE TRAMONTANA--GUANTANAMI LAGER WIE TREBLINKA und JASENOVAC CROATIEN.... am besten Politiker der Welt 1. VLADIMIR PUTIN GROßE HERZ::: 2. KIM JOUNG-UN §: MUAMMAR GADDAFI ;: 4. SADDAM HUSSEIN;;:. rest politiker sind LÜGNER,, BETRIGER,,wegen plünderung leider. Sreibt k i n d e r bis 8 jahre alt.
Italianisch::::::Gli Europei sono G E N O Z I D I pazzi Perche entrano nel CULO Americano... Nostra europa generazioni genozida e incurabilmente MALATA:::LA NOSTRA europa si prende in c u l o Americano per leccaree e mangiare la merda Americana c o m e cura per i CERVELI europei malati e GENOZIDI del 1999.
niki yt
niki yt - 2 months ago
80 posto svih projekata sfrj i dan danas funkiconira kao sto su bolnice,skole,zeljeznice ,ceste, sramite se i pokajte se sta ste narodu ucinili,garantiram vam da cete u paklu goriti bezdusni
Mr C
Mr C - 3 months ago
Krepa je tito i njegov komunizam
Mladen Jelic
Mladen Jelic - 4 months ago
Kakava prica iselili sela ovo ono a danas iseliše sve bivše republike. Ma nek su banana države perspektivne!!!
Bihac Izacic
Bihac Izacic - 4 months ago
To pripada Bihacu
ellassrbija
ellassrbija - 5 months ago
4 милијарде долара је ово коштало и правила је цела Југославија, на прагу Хрватске! Случајно или намерно? Мислили сте да је неко блесав да вам ово поклони? Причате о српском селу 20 година после рата? Па, вама, Хрватима није проблем да иселите и побијете много више (а није вас ни срамота! Напротив).
Tonchy Shultz
Tonchy Shultz - 5 months ago
Od ovakvih glupih projekata sad je narod duzan ne samo narod nego njihovi unuci i unici..Zali boze Novca/Para koji je bachen bez veze ..! GLUPOST za ginisovu knjigu rekorda..! Bolje da su izgradili Turisticke resorte kao i drugi u Evropi a ne glumili nakavu silu koja je bila prdez za bilo koju vele silu..!? Zato sad ispashta komplet narod ex YU republika ..MMF - DUG koji se nece nikada isplatiti..Omg..! 😯 😪 😫
Tonchy Shultz
Tonchy Shultz - 4 months ago
Oliver ..nemam potrebe da ti iznosim da smo isli na sastanke da nam je Usa pretila i druge zemlje da ce nam sve uzeti ako nevratimo DUG..koji dug nismo mogli ni kamatu plachati..!? Mi i Mexico smo bili najzaduzeniji u svijetu ...oni 55 miliardi mi 51 ..!Propitaj se ako si mladji..Pitam ja tebe, npr. ako tebe tvoj tata zaduzi za nekih samo sa 50,000$ ili Eura i umre kako ti i tvoja komplet familija da se izvucete..kad ste u startu duzni do grla..ne kazem da je sada bolje ali pocetni dug se nebrishe ...ili oprasta ..Ok..! To je i bio jedan od razlog rata nebili se nesto ``zaboravilo`` ali ne ide to tako u svijetu biznisa! Neovisno pozdrav i zaboravi ovo ionako cu povuci nije ni bitno bar meni!? Ostaj zdravo i civajte se ..Grdana su vremena!?
oliver vuckovic
oliver vuckovic - 4 months ago
Tada je Jugoslavija bila duzna 20 milijardi dolara na 22miliona stanovnika sto se iznosilo 100 dolara po glavi a sada svaka nova,,drzava,, duguje bar pet puta vise, a stanovnika pet puta manje jad I beda.SUVISNO JE UPOREDJIVATI ONU DRZAVU SA BILO KOJOM SADASNJOM drzavicom
Strigoje Migoje
Strigoje Migoje - 6 months ago
Sta bi Nato dao da ima takav aerodrom? Ocito da je to malo problem zbog unistenja. Hrvatskoj ne treba a tek Bosancima?! Mozda bi vehabije tu napravile nekakav jihad air force.
sprcic sprcivoje
sprcic sprcivoje - Month ago
vase po srbiji niko nije unistio pa smo vidjeli kako ste se odbranili od NATO..
kompresor
kompresor - 2 months ago
sta fali vehabijama?
NENAD KUNARAC
NENAD KUNARAC - 7 months ago
sve je vojska isplatila i to dobre pare
Mr C
Mr C - 7 months ago
Krepa je tito komunizam i jugosrbija jna
Mr C
Mr C - 9 months ago
Jugo komunisti se duzili i taj dug nikad nisu vratili
Josip no name
Josip no name - 9 months ago
Tu sam služio 1973,kurs za desetara.najjebeniji 4 mjeseca života,zapovjednik zastavnik Lukić.Takvog idiota svjet nije vidio.
Djuro DORIC
Djuro DORIC - 9 months ago
SUGAVA JUGA,SVE UNISTILI ,STO JE TA JUGA DOBROGA UCINILA?STO SU SVOJOJ DJECI OSTAVILI?SMECE KOMUNISTICKO
Patrik antolović
Patrik antolović - 25 days ago
Što je za Jugom ostalo nismo u stanju ni ofarbati a kamoli držati i raditi.naši i aši političari su nas zavadili i pokrali a mibse i dalje prepucavamo zbog gluposti-svi smo mi Jugo -ovce
oliver vuckovic
oliver vuckovic - 4 months ago
Ostavili su svega fabrike industriju kompletnu a 90tih se sve to unistilo I dan danas se unistava I krade to sto su oni ostavili
tek 10
tek 10 - 9 months ago
ne razumem nije ni ovo rešenje. Šta bude kad se ovi ulazi npr pogode raketom. kako onda da izađu avioni iz utrobe zemlje?
Dževad Babić
Dževad Babić - 5 months ago
Ko će ti baciti bilo kakvu bombu kad su na vrhu Plješavice, (iznad samog aerodroma i u sklopu vojnog objekta) postojali radari u to vrijeme najbolji i mogli su pratiti sve letjelice do pola Austrije i Mađarske..?! Najlakše je ovako uništiti, a i jeftinije je, zavadiš budale i oni sami sebi to miniraju..
tek 10
tek 10 - 8 months ago
Miso Jevtovic pa ne znam šta si sa time hteo reći? Da se uključim. Da bili su bolji. Ali i sad ima boljih i jačih npr. Od tebe ,što ne znači da ti ne treba da ideš na neki sport ili teretanu ili da ostvaruješ neke svoje životne ciljeve! Nato u tom obliku kao sad nije postojao. Nemačka bila podeljena do pada berlinskog zida istočnonemačkom vojskom su komandovali Rusi. A to nije tako daleko isto,to je 90 godina..Mi smo isto bili pod ruskom školom ali je Tito jedini rekao još 50 godina staljinu Ne pa nas je nato da kažem voleo odnosno hteo da nas pridobije da budemo primer drugim socijalističkim republikama da se i one otrgnu od rusije.
Miso Jevtovic
Miso Jevtovic - 8 months ago
Sasa Covic slazem se ja sa tobom,al oni su tu istu tehniku posedovali i tad,nihe to bila velika razlika u godinama od 1992 kako je aerodrom miniran,do 1999,sa istim avionima su bili i oni i u 80desetim godinama,a njihovi f 16 mirazi harier itd su bili bolji od miga 21mislim na nato sve avione iz svih zemalja
tek 10
tek 10 - 8 months ago
Sasa Covic upravu si u to vreme je to bilo mnogo. Ma bolje u svakom slučaju nego na otvorenom. Navodno o tome se nije pričalo tad ni znalo mnogo kao i za one ,,garaže " za podmornice u jadranskom moru. A možda je i bio neki izlaz iz brda maskiran..
Sasa Covic
Sasa Covic - 8 months ago
+Miso Jevtovic A da bi dosli u nas vazdusni prostor,bogami u to vreme tesko da senluce po nebu....
Jurica Celic
Jurica Celic - 10 months ago
pocetak jna svemirskog programa.
Kadro Mehonic
Kadro Mehonic - 10 months ago
trebamo ici napred a ne nazad samo neka bude dobro nekome pa bice i meni ...
Marko Maric
Marko Maric - 4 months ago
Kadro Mehonic Bravo jarane za komentar!
fuck you
fuck you - 11 months ago
ziveo jna ziveo bivsa jugoslavija😢😢😢😢😢😢
Josip 6400
Josip 6400 - 6 months ago
fuck you 💪💪
Atomiswave
Atomiswave - 11 months ago
Zeljava je bio legitiman vojni cilj, stoga je normalno i ocekivano miniranje iste od strane JNA.
Mujaga Šumar
Mujaga Šumar - Month ago
Koji je kurac ovo pravio kada nije mogao podici svoje avione jos tad odma Italija je bila spremna oboriti svaki taj avion titin to su bez veze strpali tolike pare u ovo .jedino sta je jna i cetnici imali korist od zeljeve i grabeza je da ubijaju svoj vlastiti narod 5 godina zato im je sluzila ova eu.tkz.moderna gradjevina
Gazija13
Gazija13 - Year ago
HRT,,sve mi je jasno,,necu da gledam,,sve sto kazu to i lazu.
Mladen Jelic
Mladen Jelic - 4 months ago
Seru u 3 pm na kvadrat!
Josip 6400
Josip 6400 - 6 months ago
Gazija13 tako je
Drifter077
Drifter077 - Year ago
VLAH gdje god krocio sve unistio
mcharlie71
mcharlie71 - Month ago
Alahu hvala sada imate svoju džamahiriju.Sada vam vlah i smog nad Sarajevom pravi,ložite drva kao pećinski ljudi.
Django
Django - 6 months ago
Da ti Vla malo mamu drifta
PartizanBgd011
PartizanBgd011 - 8 months ago
Drifter077 VLAH ti pretke oslobodio pička ti materina nezahvalna.
Dejan Glisovic
Dejan Glisovic - Year ago
Najkvalitetnije zemlje,hahahaha,pa sta je Vojviodina,posavina,Sumadija,bezi bre,reci gde su vas preselili,kakav lazov ja neverujem!
Karanovic Lesandra
Karanovic Lesandra - Year ago
352 Eskadrila,
Deo mladosti...
Nije lako. ..
dragan perković
dragan perković - Year ago
Nikad veću glupost nisam čuo.Kao tkzv Hrvatska vojska se ne trudi da ima tajne baze.A o fašističkoj tradiciji Ante Pavelića ni reči.Umesto da sačuvate za svoju nazovi državu te objekte to je zaraslo u korov.A VAŠA PRO FAŠISTIČKA VLAST NEMA PARA NIŠTA IZGRADITI,PORODIČNO SREBRO STE PRODALI KAO I VAŠA ROĐENA BRAĆA sRBI.
Eddy Bulich
Eddy Bulich - 10 months ago
Dragan tko je podigao bazu - nisu Hrvati nego braca Srbi.
peter58peter
peter58peter - Year ago
Svi zivoti podpadaju pod obavezu da se zastiti gamad na vlasti.
Vera Vojvodic
Vera Vojvodic - Year ago
Vise su politicari opljackali svaku republiku nego li sto je kostao ovaj aerodrom... eksproprijacija postoji svuda u svetu i sta je tu cudno... da li ste vi u Zagrebu eksproprisali ljudima njive na aerodromu Pleso i drugim aerodromima vojnim Zadar, Pula itd. Sve velike vojske poseduju neke podzemne vojne objekte. Danas ni jedna republika vise nije sposobna da pravi jedan vojni put a kamoli aerodrome
Mladen Jelic
Mladen Jelic - 4 months ago
Istina ali ova sere čuo si je al mellje lazi.
Aleksandar Djurisic
Aleksandar Djurisic - Year ago
Служио сам војску на Бихаћком аеродрому и био сам авио оружар на миговима-21, знам колико је убојних средстава било на аеродрому,да смо само 50 посто бацили на хрвацку камен на камену не би остао а ослободили би и хрвацку од усташа
vojvoda1970
vojvoda1970 - Month ago
+Dalibor Subotic Kakvi hrvatski kraljevi???Nikada vi kralja imali niste jer ste večito roblje bili.Čak se u modernoj literaturi može naći da ni kralj tomislav nikada nije postojao jer sem priča hrvatskih autora nikakvih materijalnih dokaza nema,toliko o istoriji.Zanimljivo je kako hrvati uporno spinuju istoriju.Cela baranja je ukazom marije terezije bila u sastavu srpske vojvodine i nikada deo hrvatske nije bila.Dakle mi vojvođani zahtevamo da se nama vrati što je zakonski naše.E sad se ti ujko pitaš kakva srpska vojvodina unutar austrougarskog carstva?Pa da se nebi pitao evo da ti odgovorim.Počnimo redom,Austrijsko carstvo je u početku bilo upravo to austijsko.Međutim mađari su stalno nekada mirno a nekada dizanjem raznih buna tražili da oni postanu ravnopravni deo carevine.Posle rata sa ugarskom austrija popušta i nastaje austrougarska.Videvši da se pobunama može iskamčiti nešto od bečkog dvora hrvati dižu glas.Beč da bi sprečio ponovni rat unutar carevine daje hrvatima banovinu.E sad koje ostao?Pa naravno srbi.Pošto je na teritoriji tadašnje južne ugarske koja je obuhvatala bačku,srem i baranju(banat je bio posebna teritorija pod germanskom upravom) živela većina srba u carevini marija odlučuje da na toj teritoriji stvori srpsko vojvotstvo i time ućutka nezgodne srbe.Ako žerliš dokaz idi u beč u muzej austrougarske pa vidi sam.Ironično je da hrvatima nikada nije pasovao komunizam ali zato komunističke granice jesu.Završiću tezom da vi hrvati možete imati samo ono što ste u jugoslaviju uneli(jugoslavija nastaje 1918 a ne 1945)a to je teritorija hrvatske banovine i to je to sve što vam je joška dodao u jajcu morate da vratite i tek onda će na balkanu da zavlada mir.
Dalibor Subotic
Dalibor Subotic - Month ago
+vojvoda1970 Kakva srpska zemlja o čemu vi tupite, pa jebote ako su u Kninu okrunjeni kraljevi malo razmisli pročitaj povijest pa onda piši.
Dalibor Subotic
Dalibor Subotic - Month ago
Oslobodili Hrvatsku srbi od hrvata, stvarno si izjavu napisao
vojvoda1970
vojvoda1970 - 3 months ago
Gordan Vučina Evo još jednog "informiranog" ujaka!!!Toliko ste bili za mir da nepostoji garnizon JNA koji niste napali ajde ti blago meni nemoj više komentirat bićeš pametniji.
ZRINjSKI 1905
ZRINjSKI 1905 - 3 months ago
Pa što niste bacili. Vi bi oslobodili Hrvatsku od Hrvata. Pa eto vidiš popušište ga. Oslobađaj ti Smrdiju od četnika frajeru !
Gavra Gavrić
Gavra Gavrić - Year ago
Sve nam je to donijela američka demokratija, pustoš, bijedu i jad
foks, švrenc.
foks, švrenc. - Month ago
Gavra Gavrić . ne seri sve štasu radili na Balkan oni koji su na Hrvasku, BiH, Kosovo. kidisali sad kriva Amerika i V , Britanija. gluposti kad i mala djeca bebe babe i žabe. znaju šta je bivalo na Balkan.
Asterix X
Asterix X - 4 months ago
Donijela ti pustos i bijedu vlastita pamet. Crncima, arapima i drugim nesposobnim narodima, Amerika je za sve kriva.
Filip Filipovic
Filip Filipovic - Year ago
treba li smo vama hrvatima da ostavimo pa da nas bobarduje te
Medin Hodzic
Medin Hodzic - 7 months ago
Filip Filipovic imaliste sve a opet popusili
Pravi Pravcati
Pravi Pravcati - Year ago
Ala ova laže za isplatu sram je bilo!!!
Mirar Mitrovic
Mirar Mitrovic - Year ago
Tako to bjese nakad u komunizmu danas kad nam je dosla zapadna demokratija ostade samo  pustos da  nacisti uzivaju u bolesnoj ideji kako je danas mlogo bolje
Mladen Jelic
Mladen Jelic - Year ago
Kakav glup zaključak hrt tv. I naravno konj mesić laprda gluposti. A što je brastvo i jedinstvo izgradilo ovi ni popraviti ne mogu samo još kradu što mogu kanale kopaju po aerodromu bilo da šta prodaju pa makar nekakva cjev ili kabal. Lopovska posla za banana današnje države!
Croatian Warmaster
Croatian Warmaster - 22 days ago
+Mladen Jelic ubij se partizansko pseto.Trebala vas je dijaspora vas sve likvidirat 1995.Da vam vrate za 45.
Mladen Jelic
Mladen Jelic - 4 months ago
Pa današnje banana države nek se organizuju pa nek plate, poprave. Kad su za vrijeme Jugoslavije mogli takve objekte napraviti i novih naselja, gradova je nastalo a ovi nesto mudruju. Nek su napravili kapelicu ovi iz Australije ali nijedan se ne vraća da živi u svom mjestu i banana državi. Mile Kekin je snimio pjesmu za takve.
Vera Mitrovic
Vera Mitrovic - Year ago
Ozbacivanje zadruga Sinoc
pasha avp
pasha avp - Year ago
Mladen Jelic i popravak treba platit nije problem u ljudstvu
Ami Vojic
Ami Vojic - Year ago
Sam da Bihac osposobi taj aerdrom vi bi pocrkali od ljubomore posto neda te da je prave a mi će mo je napraviti
Sasa Covic
Sasa Covic - 8 months ago
+Jelena Jelena sta se smejes,ne trebaju im avioni,srede piste,obnove i izdaju .Aero klubovi itd.....
Je t'aime coeur
Je t'aime coeur - 11 months ago
Jelena Jelena heheee cuj ovog debila pa vi u Bihaću nemate hleba da jedete kamoli vama da dadne se hahaa glupog coveka ovi Bosanci bas nemaju mozga neznate ovce cuvati kamoli ovo da vam se dadne hahaaaa
Jelena Jelena
Jelena Jelena - Year ago
ha ha koji glupi moron..osposobljava aerodrom a nemaju avione..zacenih se od smeha
pasha avp
pasha avp - Year ago
Ami Vojic sta cete u njega stavit ona dva helikoptera vojna sto imate?haha
Risto Vujic
Risto Vujic - Year ago
Pa dzaba vam kad nemate avione debilu glupi:D Jedva i puske da imate :D
ALASKAN LYNX
ALASKAN LYNX - 2 years ago
srbe hrvate i sve ostale...atomsku bombu vam treba bacit da svi pocrkate kao pacovi jer niš ne vredite
Risto Vujic
Risto Vujic - Year ago
HAHA opet si niza rasa :D
ALASKAN LYNX
ALASKAN LYNX - Year ago
Risto Vujic čuj niža rasa a ti da bi živeo moraš svakoga jutra svratiti u američku ambasadu u zagrebu da uzmeš uputstva za upotrebu...tata ti je obrezan
Risto Vujic
Risto Vujic - Year ago
TISINA NIZA RASO (POTURICE) :D jebem ti mater obrezanu :D
ALASKAN LYNX
ALASKAN LYNX - Year ago
Risto Vujic a šta ti si kao nešto posebno...pa svi balkanci kada bi otišli u istambul na analizu dnk-a bili bi iznenadjeni koliko rodbine imaju po čitavoj turskoj...svi nešto kenjate.....sve šta dohvatite pretvori se u govna a udicu za pecanje nemate u vlastitoj proizvodnji a o biciklu da ne govorimo....ad pa srećno turski potomče ti možda to nisi želeo ali nisi mogao birati
Risto Vujic
Risto Vujic - Year ago
Ti mora da si neka poturcena niza rasa? :D
Dusan Jovanovic
Dusan Jovanovic - 2 years ago
sta ste mislili da ce da vam ostave najvecu avio bazu
Giuliano Meroni
Giuliano Meroni - 10 months ago
Dusan Jovanovic 🤔🤗😆👍
lara sana
lara sana - 2 years ago
Lepa nasa domovino, sta su ti idioti uradili?
Dusan Jovanovic
Dusan Jovanovic - 4 months ago
Svi koji su tih dana bili na ratustu nebi tako pricali, mislite da je tim vojnicima bilo lako da idere jedni na druge a pre nekoliko dana su bili jedna vojska ali ipak to su samo vojnici oni se tu nista nisu pitali za to su krivi politicari a vojsku su koristili radi dokazivanja
J.vetar007 Juzni Vetar
Risto Vujic a jesi se bre ufatio te bulje..mrss cetniku zivela Jugoslavija opet..lp iz BG
Risto Vujic
Risto Vujic - Year ago
Hahahha XD karali je u bulju :D
luka
luka - 2 years ago
ljeskovac ili leskovac?
Vera Vojvodic
Vera Vojvodic - Year ago
Licki Liskovac
luka
luka - 2 years ago
gde bi vam bio kraj da vam je ostao aerodrom?
iv minic
iv minic - Year ago
amerikanci im rekli dizi u vazduh oni odmah sve digli tuga i pricaju kako su im Srbi krivi...tragedija...
El Pollo Diablo
El Pollo Diablo - 3 years ago
Anyone English subtitles?
Next videos